19 Eylül 2007 Çarşamba

gunaydin anne-baba...

--

kahvaltidan kalktik, tekin ise gitti, uyandigimda hava cok guzeldi, sabahin 7'si olmasina karsin aydinlik, piril pirildi.. kahvaltiya oturdugumuzda kara bulutlar gunesi kapamisti bile.. simdiyse pofuduk beyaz bulutlarin arasindan kimi yerlerde acik mavi gokyuzu goruluyor, ufuktaysa simsiyah bulutlar gozdagi verircesine ilerleyisini surduruyor.. burada meteorolojist olup cikacagim.. zaten holandalilarin denizcilikte ilerlemesinin sebebi bu bence; her turlu hava oyununa hazirlikli olmalari..

bugun hava beni kandiripta gunesli olacagi izlenimini uyandirirsa amsterdam'a gidip hollanda tarihi muzesini gezecegim.. tabii gitmeden once internette biraz hollanda tarihini arastirsam daha iyi olur oraya gittigimde de birseyler anlayabileyim diye.. ama ondan once dun yikadigim camasirlari utuleyecegim ve bulasik yikayacagim..

tekin'le dun gece biraz internette ev arastirdik.. annabeth bizi internetteki dolandiricilara karsi uyarmisti, yani cok guzel bir evin resimlerini koyup, ucuz bir kirayla seni cekiyorlar, sonra verdigin depozitoyu alip kaciyorlarmis, eger biz surekli bu dolandiricilarin sayfalarina bakmadiysak buralarda da makul bir fiyata guzel bir ev bulacagimiza inaniyoruz. yarin annbeth'le cikacagiz, sofi numarami almaya gidecegiz. o konuda da bir yenilik yok.. onun disinda tekin buradaki hattini aldi, tekinin cep telefonu numarasini asagida yazacagim. onemli bir sey olursa bize hemen ulasabilirsiniz.. benim hattimi da yakinda aliriz herhalde, alinca onu da yazarim..

daha daha baska anlatacak bir sey yok.. hepsi bu kadar.. hollanda tarihini ogrenince onu da yazarim..

sevgiler...

--

Hiç yorum yok: